ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σύγχρονο Διαγνωστικό Εργαστήριο

Το εργαστήριο ανάλυσης βιολογικών δειγμάτων PLUS – Παπαγεωργίου Βασίλειος αποτελεί ένα πρότυπο διαγνωστικό εργαστήριο, που λειτουργεί στα Νέα Μουδανιά από τον Οκτώβριο του 2007. Επιστημονικός διευθυντής του κέντρου είναι ο Ιατρός Βιοπαθολόγος–Μικροβιολόγος Βασίλειος Παπαγεωργίου.

το οραμα μας

Το Όραμά Μας

Όραμά μας είναι η συνεχής ανάπτυξη του Εργαστηρίου και η καθιέρωσή μας ως κορυφαία και αδιαμφισβήτητη επιλογή στον κλάδο των διαγνωστικών εργαστηρίων της Χαλκιδικής και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας. Επενδύουμε σε υψηλή τεχνολογία, καινοτομία και υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας υπεραξία:

  • Στην ιατρική κοινότητα, ξεχωρίζοντας για τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας
  • Στο προσωπικό και τους συνεργάτες μας, προσπαθώντας να προσφέρουμε ιδανικό περιβάλλον εργασίας και να προσελκύουμε τα ικανότερα στελέχη του κλάδου
η αποστολη μας

Η Αποστολή Μας

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη αγαστής συνεργασίας της Εργαστηριακής με την Κλινική Ιατρική Πράξη, αποστολή μας είναι η ορθή επιλογή των εργαστηριακών εξετάσεων και η αξιόπιστη εκτέλεσή τους, με σκοπό την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση των ιατρικών διαταραχών και τη χορήγηση της βέλτιστης ιατρικής φροντίδας στους εξεταζόμενους. Υπηρετούμε αυτό το σκοπό, με σεβασμό στον άνθρωπο, με εξωστρέφεια, με πιστότητα και αποτελεσματικότητα και με έμφαση στην ποιότητα.

οι αξιες μας

Οι Αξίες μας

Στο Διαγνωστικό εργαστήριο PLUS – Παπαγεωργίου Βασίλειος διανύουμε την δεύτερη δεκαετία λειτουργίας μας, με οδηγό τις διαχρονικές αξίες, που καθοδηγούν τις δραστηριότητές μας και καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τους ασθενείς και τους συνεργάτες μας.

  • Ανθρωποκεντρική προσέγγιση: Υπηρετούμε με συνέπεια τον άνθρωπο και εξατομικεύουμε τις υπηρεσίες μας, προσπαθώντας να καλύπτουμε κάθε ανάγκη. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στους ασθενείς μας και χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις, που βασίζονται στη σωστή εξυπηρέτηση και την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση.
  • Ακεραιότητα: Θεωρούμε αδιαπραγμάτευτα στοιχεία την επαγγελματική ηθική, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια στις σχέσεις μας με τους ασθενείς μας. Θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι, όχι μόνο για τους στόχους που πετύχαμε, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τους πετύχαμε. Προσπαθούμε αδιάκοπα το όνομα PLUS να αποτελεί εγγύηση, διαχρονικά, για την ιατρική κοινότητα και τους συνεργάτες μας.
  • Ποιότητα και Αξιοπιστία: Η αναζήτηση της ποιότητας αποτελεί βασική και πάγια επιδίωξη όλων μας. Αφορά τόσο τα υλικά/αναλώσιμα/αντιδραστήρια που χρησιμοποιούμε όσο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες (εξυπηρέτηση, συνέπεια, πληροφόρηση). Σκοπός μας η βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης σε συνδυασμό με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων μας.
  • Καινοτομία και Συνεχής εξέλιξη: Οραματιζόμαστε το μέλλον και αναζητούμε διαρκώς τρόπους να ενσωματώνουμε στην καθημερινότητά μας τις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε να προσφέρουμε πραγματική αξία στην εταιρία μας, την ιατρική κοινότητα και τους ασθενείς μας.
  • Επαγγελματισμός και Δέσμευση στην Αριστεία: Θέτουμε υψηλούς στόχους, εργαζόμαστε για αυτούς με πάθος και αναλαμβάνουμε προσωπικά την ευθύνη για την επίτευξη αποτελεσμάτων. Απαιτούμε το καλύτερο, από εμάς τους ίδιους και από τους συνεργάτες μας.
  • Συνεργασία και Αποτελεσματικότητα: Όλοι οι εργαζόμενοι στην PLUS ενεργούμε με ομαδικότητα, αφοσίωση στην εταιρία και δέσμευση απέναντι στον εξεταζόμενο, που αποτελεί το επίκεντρο της δραστηριότητάς μας. Νιώθουμε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε για να επιτύχουμε κοινούς στόχους, αξιοποιώντας τις ιδέες και τις ικανότητες όλων, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Μηχανήματα Ανάλυσης Υψηλών Προδιαγραφών

Εφαρμόζοντας διεθνή πρότυπα και σύγχρονες πρακτικές, το διαγνωστικό εργαστήριο PLUS – Παπαγεωργίου Βασίλειος διενεργεί ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων. Ο χώρος μας είναι εξοπλισμένος με αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας, που εγγυώνται αξιόπιστα αποτελέσματα υψηλής ακρίβειας.

ευρωπαϊκή πίστη