08 Φεβρουαρίου, 2024

Φροντίδα της Ψυχικής Υγείας και Διαχείριση του Στρες

Η ψυχική υγεία αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της συνολικής ευημερίας μας. Είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική υγεία και επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη ζωή καθημερινά. Η διαχείριση του στρες αποτελεί κλειδί για τη διατήρηση μιας ισορροπημένης ψυχικής κατάστασης. Πως ορίζεται το στρες και ποια τα σημάδια του; Το στρες είναι μια φυσιολογική […]

Αλλεργία
14 Απριλίου, 2022

Αλλεργία: Συμπτώματα, διάγνωση και τρόποι αντιμετώπισης

Γιατί οι αλλεργίες είναι πιο συχνές την άνοιξη; Ποια είναι τα συμπτώματά τους και πώς μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε και να τα αντιμετωπίσουμε; Βρείτε τις απαντήσεις στο άρθρο μας!

Βιταμίνη Β12 και Υγεία
24 Μαρτίου, 2022

Βιταμίνη Β12 και Υγεία: Πλήρης οδηγός για την κοβαλαμίνη

Τι είναι η βιταμίνη Β12 και που την βρίσκουμε; Σε τι βοηθάει και τι προκαλεί η έλλειψή της; Μάθετε τα πάντα για την κοβαλαμίνη!

Νεφρά και υγεία
09 Μαρτίου, 2022

Νεφρά: Τα φυσικά «φίλτρα» του οργανισμού μας

Τι μπορούμε να κάνουμε για να διατηρήσουμε τα νεφρά μας υγιή και ποια είναι τα συμπτώματα που πρέπει να μας προβληματίσουν; Δείτε ποιες εξετάσεις περιλαμβάνει ο έλεγχος νεφρικής λειτουργίας.

Βιταμίνη D και Υγεία
21 Φεβρουαρίου, 2022

Βιταμίνη D και Υγεία: Πλήρης οδηγός για τη βιταμίνη του ήλιου

Τι είναι η βιταμίνη D και που την βρίσκουμε; Ποια είναι τα οφέλη της στον οργανισμό μας και τι προκαλεί η έλλειψή της; Μάθετε τα πάντα για τη βιταμίνη του ήλιου!

Οδηγός για την έκδοση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων σχετικών με τον Covid-19
07 Φεβρουαρίου, 2022

Covid-19: Self-test, βεβαίωση εμβολιασμού και πιστοποιητικό νόσησης

Νιώθετε μπερδεμένοι για το τι πρέπει να κάνετε μετά από διαγνωστικό έλεγχο για κορονοϊό; Θέλετε να μάθετε πώς βγαίνει το πιστοποιητικό νόσησης, η βεβαίωση εμβολιασμού ή το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό Covid-19; Διαβάστε τι χρειάζεται να κάνετε σε κάθε περίπτωση.