Αλλεργία
14 Απριλίου, 2022

Αλλεργία: Συμπτώματα, διάγνωση και τρόποι αντιμετώπισης

Γιατί οι αλλεργίες είναι πιο συχνές την άνοιξη; Ποια είναι τα συμπτώματά τους και πώς μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε και να τα αντιμετωπίσουμε; Βρείτε τις απαντήσεις στο άρθρο μας!

Βιταμίνη Β12 και Υγεία
24 Μαρτίου, 2022

Βιταμίνη Β12 και Υγεία: Πλήρης οδηγός για την κοβαλαμίνη

Τι είναι η βιταμίνη Β12 και που την βρίσκουμε; Σε τι βοηθάει και τι προκαλεί η έλλειψή της; Μάθετε τα πάντα για την κοβαλαμίνη!

Νεφρά και υγεία
09 Μαρτίου, 2022

Νεφρά: Τα φυσικά «φίλτρα» του οργανισμού μας

Τι μπορούμε να κάνουμε για να διατηρήσουμε τα νεφρά μας υγιή και ποια είναι τα συμπτώματα που πρέπει να μας προβληματίσουν; Δείτε ποιες εξετάσεις περιλαμβάνει ο έλεγχος νεφρικής λειτουργίας.

Βιταμίνη D και Υγεία
21 Φεβρουαρίου, 2022

Βιταμίνη D και Υγεία: Πλήρης οδηγός για τη βιταμίνη του ήλιου

Τι είναι η βιταμίνη D και που την βρίσκουμε; Ποια είναι τα οφέλη της στον οργανισμό μας και τι προκαλεί η έλλειψή της; Μάθετε τα πάντα για τη βιταμίνη του ήλιου!

Οδηγός για την έκδοση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων σχετικών με τον Covid-19
07 Φεβρουαρίου, 2022

Covid-19: Self-test, βεβαίωση εμβολιασμού και πιστοποιητικό νόσησης

Νιώθετε μπερδεμένοι για το τι πρέπει να κάνετε μετά από διαγνωστικό έλεγχο για κορονοϊό; Θέλετε να μάθετε πώς βγαίνει το πιστοποιητικό νόσησης, η βεβαίωση εμβολιασμού ή το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό Covid-19; Διαβάστε τι χρειάζεται να κάνετε σε κάθε περίπτωση.

artiriaki piesi
28 Μαΐου, 2021

Αλλαγές στον τρόπο ζωής που βοηθούν στην μείωση της αρτηριακής πίεσης

Οι περισσότεροι άνθρωποι δείχνουν να μην ανησυχούν για την αρτηριακή τους πίεση. Σπάνια την μετρούν, δεν γνωρίζουν με ποιον τρόπο μπορούν να τη ρυθμίσουν σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ φαίνεται να αδιαφορούν για τις σημαντικότατες επιπτώσεις που έχει η υπέρταση, δηλαδή η αυξημένη αρτηριακή πίεση, στην υγεία τους.