Ο αναμενόμενος ιατρικός φάκελος πολίτη, που θα τεθεί σε πλήρη ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 από την ΗΔΙΚΑ, θα κάνει διαθέσιμα τα αποτελέσματα των εξετάσεων:

  • Με καθυστέρηση και όχι άμεσα
  • Σε μορφή κειμένου και όχι απαντητικού εντύπου όπως το λαμβάνετε απο εμάς
  • Σε διάταξη ιστορικού εξετάσεων και όχι ιατρικού φακέλου
  • Δεν θα περιλαμβάνει παλαιότερα ιατρικά δεδομένα

Online αποτελέσματα εξετάσεων από την PLUS

Στην PLUS – Παπαγεωργίου Βασίλειος κύριο μέλημά μας είναι οι ανάγκες του κάθε εξεταζόμενου.

Γι’αυτό, εκδίδοντας κωδικούς πρόσβασης μέσω της πλατφόρμας Patient Link, θα μπορείτε εσείς και ο γιατρός σας, να έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στο ιστορικό των εξετάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο εργαστήριό μας, από οποιαδήποτε συσκευή (pc/tablet/κινητό τηλέφωνο), καθώς επίσης και να εκτυπώνετε τα αποτελέσματά σας.

Δείτε τα αποτελέσματά σας τώρα!

Οδηγίες για την είσοδο στον ψηφιακό φάκελο υγείας του εργαστηρίου μας.

1. Επιλογή του πεδίου «Είσοδος με Διαπιστευτήρια».

2. Στην συνέχεια εμφανίζεται το στάδιο ελέγχου όπου θα εισάγετε το Username και το Password που θα έχετε λάβει από το εργαστήριο μας.

Είσοδος στην πλατφόρμα της Patient Link για τα απολέσματα εξετάσεων της Plus.

3. Μετά την είσοδό σας στον ψηφιακό φάκελο επιλέγοντας την τρίτη γραμμή του menu «Το ιατρικό σας ιστορικό» και μετά «Αποτελέσματα εξετάσεων» εισέρχεστε στα αποτελέσματα των εξετάσεων σας.

Αρχική σελίδα της πλατφόρμας της Patient Link για τα απολέσματα εξετάσεων της Plus.
Επιλογή του ιατρικού ιστορικού στην πλατφόρμα της Patient Link για τα απολέσματα εξετάσεων της Plus.

4. Ανοίγοντας τα «Αποτελέσματα εξετάσεων» σας εμφανίζεται το πλήρες ιστορικό των εξετάσεων που έχετε πραγματοποιήσει.

Εμφάνιση όλων των απολεσμάτων των εξετάσεων στην πλατφόρμα της Patient Link από την Plus.

Όπως βλέπετε, οι εξετάσεις είναι ανά ημερομηνία, από τις παλαιότερες προς τις νεότερες. Με ροζ χρώμα είναι οι εξετάσεις που δεν έχουν εξοφληθεί οικονομικά και ως εκ τούτου δεν μπορείτε να τις ανοίξετε. Με γκρι χρώμα είναι αυτές για τις οποίες έχει εκδοθεί παραστατικό και πατώντας επάνω στην ημερομηνία μπορείτε να δείτε το σύνολο των πραγματοποιηθέντων εξετάσεων. Στη συνέχεια μπορείτε εύκολα να τις εκτυπώσετε ή να τις αρχειοθετήσετε.

5. Με το που συνδεθείτε για πρώτη φορά, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε το username σας (μπορείτε να το αλλάξετε με οποιοδήποτε της αρεσκείας σας) καθώς επίσης και να ορίσετε ένα νέο κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, επιβεβαιώνετε το email σας ή το αλλάζετε με κάποιο άλλο που εσείς επιθυμείτε και είστε έτοιμοι για περιήγηση στο ιατρικό ιστορικό σας.

Με αυτό τον τρόπο αποκτάτε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στον ψηφιακό φάκελο του εργαστηρίου μας και σας παρέχεται η δυνατότητα να δείτε τις τρέχουσες εξετάσεις σας, καθώς και όλο το ιστορικό των εξετάσεων που έχετε πραγματοποιήσει, επιλέγοντας την ημερομηνία εκτέλεσης.

Έτσι έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνετε τον θεράποντα Ιατρό σας για την πλήρη εικόνα όλων των τελευταίων εξετάσεών σας ανά πάσα ώρα και στιγμή, ανεξάρτητα από την αποστολή με mail.